Kontakta oss på Polarprod så hjälper vi dig!

Försäljning

Telefon: 0640-420 02
E-post: polarprod@gmail.com

Öppet dygnet runt på e-post. Vi svarar omgående!

Polarprod AB
Hamngatan 30
385 40 Bergkvara

Organisationsnummer: 556420–8477
Godkänd för F-skatt

Öppettider

Måndag – torsdag klockan 10.00-16.00
Fredagar klockan 10.00-14.00 (senare tid avtalas i förväg)
Lördag – söndag stängt (visningar på helg kan ske efter avtalad tid)

Det går bra att ringa utanför våra öppettider
Fredagar klockan 14.00 – 16.00

Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från vårt webbformulär kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter så som namn, e-post och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post polarprod@gmail.com.
Läs mer på sidan Integritet / GDPR.

Känn dig trygg efter ditt köp!

Det är viktigt att veta att den säljare man handlar av tar sitt ansvar gällande graniter, reparationer och reservdelar då man investerar i en maskin som ska förväntas användas i flera år framöver. Vi på Polarprod AB vill att när ni köper en produkt av oss ska kunna känna dig trygg med ditt köp. Vi lämnar även på begäran ut referenser till tidigare kunder.

Läs mer om köpinfo.